Tuki - Huolto - Ylläpitopalvelut - Tamsys Oy

Huoltopalvelut

Uudelleenasennuspaketti ja viruspuhdistus 100% takuulla. Koneesi on parempi, nopeampi ja turvallisempi kuin ostohetkellä!

Puhdistamme koneesi asentamalla käyttöjärjestelmäsi* uudestaan (mikäli haluat, otamme myös varmuuskopion).Koneessa on luovutushetkellä viimeisimmät tietoturvapäivitykset, laiteajurit ja virustorjunta. Asennamme myös omistamasi ohjelmistot uudestaan**. Työhön sisältyy myös koneen fyysinen puhdistus (pölyt tuulettimista), keskusmuistin (ram) testaus ja kiintolevyn kunnon tarkistus (S.M.A.R.T. + levypinta).

Huollon jälkeen koneessasi ei ole viruksia. Ei myöskään merkkivalmistajien asentamia ylimääräisiä ohjelmistoja hidastamassa käynnistystä, syömässä muistia ja viemässä prosessorista tehoja. Koneesi ei ole koskaan ollut niin nopea kuin huoltomme jälkeen.

Paketin hinta 99 € — Soita 03-2221414 tai jätä yhteydenottopyyntö

(sis. alv 24%)

* Käyttöjärjestelmä asennetaan koneen lisenssioikeuden mukaisesti. Windows 10 käyttöjärjestelmän voi päivittää Windows 11:een toistaiseksi (päivitetty 28.11.2023).

** Ohjelmien asennus tarvitsee asennusmediat tai mahdollisuuden ladata asennustiedostot ja tarvittavat lisenssit. Joidenkin ohjelmien sarjanumerot pystymme ”kaivamaan” kovalevyltä.

Nouto- ja palautuspalvelu vain 16€

Luonnollisesti nouto- ja palautuspalvelu onnistuu. Haemme koneesi kotoasi huoltoon. Palautusvaiheessa testaamme kotonasi, että internet ja tulostimesi toimii.

(hinta voimassa alueella Tampere, Pirkkala, Nokia, Kangasala, Ylöjärvi ja Lempäälä)

Ettuki - Tamsys Oy

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua etätukiohjelmamme. Käynnistä ohjelma ja vastaa kysymyksiin hyväksyvästi niin saat yksilöllisen ID numeron. Soita sitten asiakaspalveluumme numeroon 03-2221414. Voimme auttaa suoraan tietokoneesi näytöllä etänä…